UNI-Login

Aktivering af UNI-Login

• System > Systemindstillinger > Adgang > Login: profil
    • Klik på redigér ud for den relevante afdeling.
    • I det nederste felt "UNI-C Rights" skal der vælges "Standard".
    • (Vælg evt. "Staff", hvis det også gælder undervisere, og hvis undervisere er knyttet til systemgruppen Staff)

Brugere kan kun benytte UNI-Login, hvis deres UNI-ID findes i basen:

• Skranke
    • > Brugere
  • Klik på redigér ud for en bruger
  • I feltet "Alternativt ID" skal der stå brugerens UNI-ID.

Under Skrankefunktioner skal der været markeret for "Alternativt login":

• System > Systemindstillinger > Skranke > Skranke

Selvbetjent udlån

Fjern evt. brug af pinkode på:

• System > Systemindstillinger > Skranke > Skranke

Man kan bruge såvel UNI-ID som primær brugerkode (ofte cpr.) til udlån.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning
Drevet af Zendesk